Aquesta és una recepta per fer un pastís de formatge excel·lent. Molt fàcil i ràpid de fer.
Muntem les clares de 3 ous a punt de neu i les reservem. Barregem amb la batedora els 3 rovells amb 200 g de formatge Philadelphia, 7 cullerades de sucre, 3 cullerades de farina, 2 iogurts naturals i 1 iogurt de llimona. Un cop homogeni, incorporem un bon grapat de panses remullades amb conyac i les clares muntades i barregem amb una espàtula i reservem.
Barregem 150 g de galetes tipus Digestive o Maria esmicolades amb 100 g de mantega fosa i una cullerada de sucre. Ho posem a la base d'un motlle i enfornem 5 mn a 180º. Deixem refredar. Aboquem la massa del pastís sobre la base i coem al forn uns 35 mn a 180º (al punxar amb un escuradents aquest surt net).
Servim fred, sol o cobert lleugerament de melmelada de gerds o maduixes.
Muntem les clares de 3 ous a punt de neu i les reservem. Barregem amb la batedora els 3 rovells amb 200 g de formatge Philadelphia, 7 cullerades de sucre, 3 cullerades de farina, 2 iogurts naturals i 1 iogurt de llimona. Un cop homogeni, incorporem un bon grapat de panses remullades amb conyac i les clares muntades i barregem amb una espàtula i reservem.
Barregem 150 g de galetes tipus Digestive o Maria esmicolades amb 100 g de mantega fosa i una cullerada de sucre. Ho posem a la base d'un motlle i enfornem 5 mn a 180º. Deixem refredar. Aboquem la massa del pastís sobre la base i coem al forn uns 35 mn a 180º (al punxar amb un escuradents aquest surt net).
Servim fred, sol o cobert lleugerament de melmelada de gerds o maduixes.
13 comentaris:
Té molt bona pinta, però segur que no et queda tan bon com el meu :P
Vinga va, amb tot el sacrifici del món, haurem de fer un tast de pastissos...
home.... jo m'apunto al tast de pastissos però de jurat eh?
que ja sabeu que la cuina no es lo meu.
petons
El meu és també molt bo, i molt més fàcil de fer!!!
Petonets,
El pastís de formatge no m'agrada però aquest te una bona pinta que me'l cruspiria tot. Ah, jo tb m'apunto al tast de pastissos, però com la Belen, juro que me'ls menjaré tots.
Sí que tiene buena pinta
ara mateixe me'n menjaria un bon tros.
Me l'apunto!!! m'has fet agafar gana només de veure aquest preciós pastís!
Per cert, ja no teixeixes ramon??? fa dies que no ens ensenyes res!!
Accepto el repte!
Ei, sí que texeixo, però al meu ritme. Ara estic fent dos xals (un d'ells s'ha accidentat, però).
jo en vaig fer un de formatge, iogurt i maduixes mmm boníssim!! em sembla q hauríem de començar a buscar data pel concurs de pastissos de formatge jeje
Quines pintes, com convida a tastar-ne!
Molt xulo el teu blog, no el coneixia.
ja heu fet el tast de formatges? m'ofereixo voluntari i prometo ser objectiu...
xavi
voluntari a fer de jurat, eh?
Publica un comentari a l'entrada