diumenge, 21 d’abril del 2013

La biblioteca dels morts, de Glenn Cooper

Interessant i intrigant novel·la amb la qual va debutar l'escriptor nord-americà Glenn Cooper.

Nova York, any 2009. Nou persones són assassinades. Cadascuna d'aquestes persones han rebut una postal amb un taüt anunciant el dia de la seva mort. La policia, desorientada, no troba cap relació entre els assassinats. Assignen el cas a un agent de l'FBI, especialista en assassins en sèrie però caigut en desgràcia i que només compta els dies que li falten per jubilar-se.

Illa de Wight, Anglaterra, any 777. En el setè dia del setè mes, neix el setè fill d'uns pares els quals, per superstició, l'abandonen en un monestir. Els monjos ben aviat s'adonen de la seva extraordinària habilitat, la qual guarden en secret durant segles.

I poc més puc dir sense el risc de desvetllar massa coses i espatllar la lectura. Però l'autor en el decurs del llibre crea una trama relacionant dos fets allunyats en el temps i en l'espai i sense cap relació aparent.

1 comentari:

Belen ha dit...

ai Ramon... el vaig llegir no fa pas gaire en anglès i em va decepcionar... i no dic res més! encara q crec q li donaré una segona oportunitat i llegiré algun altre llibre del mateix autor que tinc..

petonets