Aquesta és la recepta de la clàssica coca de iogurt, substituint part dels ingredients per cacau en pols.
Aboquem en un bol 1 iogurt natural i tres ous. Fent servir l'envàs del iogurt, afegim 1 mesura d'oli d'oliva i batem amb el braç elèctric. Afegim 2 mesures de farina, 1 sobre de llevat en pols, 2 mesures de sucre, 1 mesura de cacau en pols i un bon grapat de panses remullades prèviament amb conyac. Remenem bé. Ho aboquem tot en un motlle de forn lleugerament lubricat amb oli o mantega. Coem durant 45 mn a 180º (escalfor inferior). Deixem refredar.
Aboquem en un bol 1 iogurt natural i tres ous. Fent servir l'envàs del iogurt, afegim 1 mesura d'oli d'oliva i batem amb el braç elèctric. Afegim 2 mesures de farina, 1 sobre de llevat en pols, 2 mesures de sucre, 1 mesura de cacau en pols i un bon grapat de panses remullades prèviament amb conyac. Remenem bé. Ho aboquem tot en un motlle de forn lleugerament lubricat amb oli o mantega. Coem durant 45 mn a 180º (escalfor inferior). Deixem refredar.
4 comentaris:
Que pinta más buena, ñam, ñam
Dius que la portes el proper dimecres, no?
Què esponjosa que t'ha quedat! Fa mengera.
Ostres! la massa sembla molt esponjosa. I és molt interessant la idea del cacau en pols! Jo també l'utilitzo molt a les receptes dolces.
Publica un comentari a l'entrada