dissabte, 17 de desembre del 2011

Coca de xocolata

Aquesta és la recepta de la clàssica coca de iogurt, substituint part dels ingredients per cacau en pols.

Aboquem en un bol 1 iogurt natural i tres ous. Fent servir l'envàs del iogurt, afegim 1 mesura d'oli d'oliva i batem amb el braç elèctric. Afegim 2 mesures de farina, 1 sobre de llevat en pols, 2 mesures de sucre, 1 mesura de cacau en pols i un bon grapat de panses remullades prèviament amb conyac. Remenem bé. Ho aboquem tot en un motlle de forn lleugerament lubricat amb oli o mantega. Coem durant 45 mn a 180º (escalfor inferior). Deixem refredar.

4 comentaris:

greta ha dit...

Que pinta más buena, ñam, ñam

albis ha dit...

Dius que la portes el proper dimecres, no?

bojosperlacuina ha dit...

Què esponjosa que t'ha quedat! Fa mengera.

Laboratoridecuina ha dit...

Ostres! la massa sembla molt esponjosa. I és molt interessant la idea del cacau en pols! Jo també l'utilitzo molt a les receptes dolces.