Ja fa temps havíem comentat, amb la meva "cosineta" Laura Borràs, de fer una trobada gastronòmica un cop al mes. I com que ens havíem conegut fent un curset de "Cuines del Món", què millor que anar a provar nous gustos i sensacions.
Ahir divendres, vàrem inaugurar les nits gastronòmiques amb la cuina de l'Iran, al restaurant "Rincón Persa" (http://www.rinconpersa.com/), i la veritat és que no ens va decebre. Podríem dir que la seva cuina rep influències tant de la cuina àrab com de la hindú.
Com a entrants vàrem demanar: Kufteh (mandonguilles de carn i cigrons, amb panses i fort sabor a herbes aromàtiques i espècies), i Kashk y Bandenyun (puré d'albergínies, cebes, nous i oli de menta, regat amb una salsa de formatge Kash, semblant al nostre de cabra).
Com a segons plats: Korma Malus (un remenat de dàtils, ous, canyella i safrà), i Koreshe Fesenyun (pollastre amb salsa de nous i suc de magrana, i amb arròs d'acompanyament).
De postres (que poc llaminer que soc!), em vaig deixar aconsellar per la Laura, i vàrem compartir Baghlava (unes pastetes de pasta de full, amb ametlles, cardamom i aigua de roses), i que ella ja havia provat abans.
Com a nota curiosa, a mig sopar, pugen el volum de la música, i una noia ens dedica als comensals amb la dansa del ventre. La veritat és que no ens ho podíem creure.
A quarts de dues de la matinada, tan sols quedàvem al restaurant un grupet de gent i nosaltres. El preu va ser més que raonable (40 € els dos). Vaja, una nit molt agradable, en què vàrem aprofitar per posar-nos al dia de les respectives vides (feia temps que no ens veiem), tot degustant una cuina exòtica però realment deliciosa.
Ahir divendres, vàrem inaugurar les nits gastronòmiques amb la cuina de l'Iran, al restaurant "Rincón Persa" (http://www.rinconpersa.com/), i la veritat és que no ens va decebre. Podríem dir que la seva cuina rep influències tant de la cuina àrab com de la hindú.
Com a entrants vàrem demanar: Kufteh (mandonguilles de carn i cigrons, amb panses i fort sabor a herbes aromàtiques i espècies), i Kashk y Bandenyun (puré d'albergínies, cebes, nous i oli de menta, regat amb una salsa de formatge Kash, semblant al nostre de cabra).
Com a segons plats: Korma Malus (un remenat de dàtils, ous, canyella i safrà), i Koreshe Fesenyun (pollastre amb salsa de nous i suc de magrana, i amb arròs d'acompanyament).
De postres (que poc llaminer que soc!), em vaig deixar aconsellar per la Laura, i vàrem compartir Baghlava (unes pastetes de pasta de full, amb ametlles, cardamom i aigua de roses), i que ella ja havia provat abans.
Com a nota curiosa, a mig sopar, pugen el volum de la música, i una noia ens dedica als comensals amb la dansa del ventre. La veritat és que no ens ho podíem creure.
A quarts de dues de la matinada, tan sols quedàvem al restaurant un grupet de gent i nosaltres. El preu va ser més que raonable (40 € els dos). Vaja, una nit molt agradable, en què vàrem aprofitar per posar-nos al dia de les respectives vides (feia temps que no ens veiem), tot degustant una cuina exòtica però realment deliciosa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada