dissabte, 29 de maig de 2010

Restaurant Himali, cuina nepalesa

Ahir al vespre, amb la Laura, vam viatjar al Nepal per tastar la seva cuina. El lloc escollit va ser el restaurant Himali, al barri de Gràcia, i vam demanar dal bhat, el plat tradicional del Nepal.

Aquest plat consisteix en arròs (o altres cereals) fet al vapor amb sopa de llenties (dal) i altres acompanyaments. Les receptes varien segons temporada, classe social, ètnia, família...

Nosaltres vam demanar un de no vegetarià (acompanyat de momo -crestes de verdures i carn al vapor-, pollastre i tarkari -saltejat de verdures al curri-) i un de vegetarià (acompanyat de samoses -empanadilles vegetals-, curri de tofu i pèsols i tarkari). Roti (pa de blat) i papad (pa de cigrons) per acompanyar i lassi (batut de iogur) de postres. Tot deliciós.

Un lloc molt recomanable.

1 comentari:

albis ha dit...

Quina bona pinta! M'has obert la gana, m'encanta la cuina asiàtica!