Ahir al vespre, amb la Laura, vam viatjar al Nepal per tastar la seva cuina. El lloc escollit va ser el restaurant Himali, al barri de Gràcia, i vam demanar dal bhat, el plat tradicional del Nepal.
Aquest plat consisteix en arròs (o altres cereals) fet al vapor amb sopa de llenties (dal) i altres acompanyaments. Les receptes varien segons temporada, classe social, ètnia, família...
Nosaltres vam demanar un de no vegetarià (acompanyat de momo -crestes de verdures i carn al vapor-, pollastre i tarkari -saltejat de verdures al curri-) i un de vegetarià (acompanyat de samoses -empanadilles vegetals-, curri de tofu i pèsols i tarkari). Roti (pa de blat) i papad (pa de cigrons) per acompanyar i lassi (batut de iogur) de postres. Tot deliciós.
Un lloc molt recomanable.
Aquest plat consisteix en arròs (o altres cereals) fet al vapor amb sopa de llenties (dal) i altres acompanyaments. Les receptes varien segons temporada, classe social, ètnia, família...
Nosaltres vam demanar un de no vegetarià (acompanyat de momo -crestes de verdures i carn al vapor-, pollastre i tarkari -saltejat de verdures al curri-) i un de vegetarià (acompanyat de samoses -empanadilles vegetals-, curri de tofu i pèsols i tarkari). Roti (pa de blat) i papad (pa de cigrons) per acompanyar i lassi (batut de iogur) de postres. Tot deliciós.
Un lloc molt recomanable.
1 comentari:
Quina bona pinta! M'has obert la gana, m'encanta la cuina asiàtica!
Publica un comentari a l'entrada