dimarts, 19 de febrer del 2008

Qui són els feixistes?

Ahir, un grup de l'esquerra independentista va impedir parlar a la candidata del PP de Catalunya, Dolors Nadal, a la Facultat de Dret de la UPF. María San Gil, també del PP, va patir un atac similar a Galícia.

Ja sabeu que en penso d'aquest partit polític, un partit amb una política tan mesquina i miserable com la d'enfrontar Catalunya amb Espanya únicament per rèdit electoral, atiada per un entorn amb unes idees d'extrema dreta. Fomentar el boicot i l'odi a tot el que és català és una política menyspreable i perillosa.

Però no estic d'acord al boicot de la paraula. "Fora feixistes de la universitat", deien. Però, no és feixisme no deixar parlar a les persones? I més a la universitat. Ahir us vàreu carregar alguns dels drets fonamentals de la democràcia (llibertat, pluralitat, respecte), a més de donar arguments als discursos espanyolistes i anticatalans de sempre.

Per tant, deixem parlar, respectem, debatem idees i la resposta a les urnes. Jo tinc molt clar a qui no votaré. Però també faria molt bé el PP esbrinar per quin motiu desperta aquesta animadversió.