diumenge, 25 de desembre del 2011

Rodó de pollastre farcit

A banda de la tradicional escudella i carn d'olla, aquest any de segon plat he preparat un rodó de pollastre farcit.

A la carnisseria de confiança he comprat un rodó de pollastre; aquest cop l'he demanat farcit de pernil i formatge. Salpebrem el rodó i el rostim amb oli d'oliva a foc suau en una cassola de fang. Afegim les verdures tallades (1 porro, 2 tomàquets grans i madurs, 2 pastanagues) i un manat d'herbes aromàtiques (llorer, romaní, farigola). Afegim una copeta de conyac i deixem reduir. Tot seguit afegim mig litre de brou i deixem coure al forn a 180º uns 45-60 mn.

Passat aquest temps, reservem el rodó, llencem el manat d'herbes aromàtiques i passem pel braç elèctric totes les verdures. Servim el rodó tallat i acompanyat de la salsa de verdures. El vaig fer ahir ja que reposat queda més bo. Avui tan sols he hagut de tallar el rodó (en fred és més fàcil), escalfar i presentar els plats.

2 comentaris:

celi ha dit...

ostres, té molt bona pinta!! nyam! nyam! :D

bojosperlacuina ha dit...

Què bo! I quin plat tan vistós que deu quedar amb les rodanxes tan ben fetes...