dimarts, 26 de juliol del 2011

Nova York: Museus, Midtown

Nova York té una bona col·lecció de museus i he de reconèixer que ens ha faltat temps per visitar el Museum of Modern Art i el Metropolitan Museum of Art. Aquest matí, però, hem visitat l'American Museum of Natural History, un dels museus més importants sobre història natural.


Sortint del museu, tornem a la Cinquena Avinguda. St Patrick's Cathedral és la major catedral catòlica dels Estats Units i està dedicada al patró d'Irlanda.


El Rockefeller Center és un complex comercial i d'entreteniment de 18 edificis al voltant del GE Building. Alberga tendes, restaurants, oficines, teatres (Radio City Music Hall) i canals de televisió (NBC Studios).


La visita segueix per tot un reguitzell d'edificis (Lipstick Building, Citigroup Center, Seagram Building, Lever House, Trump Tower) i de tendes interessants (Toys ‘R’ Us, Disney Store, Lego Store, Sacks Fifth Avenue, Niketown, Tiffany & Co, FAO Schwartz).



Finalment, un lloc que és tot un món dins de la ciutat és Times Square, lloc vital com pocs i il·luminada dia i nit per rètols lluminosos i pantalles de televisió.