diumenge, 12 de juny de 2011

Samoses de carabassó

Les samoses són un tipus de crestes farcides originàries d'Àsia. Quan vaig veure que es podien fer al forn, i no fregides, vaig pensar "les he de fer". I aquí les teniu.

Sofregim 1 ceba, 1 tomàquet i el carabassó tot ben picat. Salpebrem, afegim un polsim de nou moscada i una cullerada de julivert picat. Ho deixem refredar.

Un cop fred, afegim 200 g de mozzarella ratllada i unes olives negres picades. Remenem i farcim les crestes. Tanquem bé amb una forquilla, mullant amb aigua les vores. Disposem sobre una safata de forn engreixada. Pintem una de les cares amb una mica d'ou batut i enfornem uns 15 minuts a 200º (fins que estiguin daurades).

Naturalment, li podeu posar tota la imaginació del món en el farcit.

7 comentaris:

tina ha dit...

Quina bona pinta, Ramon, hauré de provar-les. Però necessito trobar la recepta de la massa de les crestes (en tens alguna?) perquè la comercial porta greix de porc si no recordo malament.
;)
Petonets,

ramon ha dit...

Ei, Tina. Fes un cop d'ull aquest bloc: http://secretsdecuina.blogspot.com/2010/11/massa-per-crestes.html

Petons.

el Shysh ha dit...

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

albis ha dit...

Prouja de receptes delicioses que alguns estem en plena operació bikini!!

Anònim ha dit...

Ramon, quina bona pinta que tenen tots els plats que proposes.
Que has fet un intensiu de cuina India?
Records,
Mònica

Anònim ha dit...

Ramon, quina bona pinta que tenen tots els plats que proposes.
Que has fet un intensiu de cuina India?
Records,
Mònica

Anònim ha dit...

Ramon, quina bona pinta que tenen tots els plats que proposes.
Que has fet un intensiu de cuina India?
Records,
Mònica