dissabte, 18 de juny del 2011

Raita de cogombre

Aquest és un altre plat de la cuina de l'Índia, que recorda molt al tzatziki grec, i que és ideal per acompanyar altres plats o com entrant refrescant.

Tallem un cogombre longitudinalment i li traiem les llavors. El piquem a petits trossos i el deixem assecar sobre paper de cuina.

Barregem 2 iogurts naturals, unes fulles de menta fresca picada i mitja cullerada de te de comí. Afegim el cogombre, salpebrem i remenem bé. Deixem reposar unes hores a la nevera en un recipient tapat. Servim fred empolvorant amb pebre vermell per sobre.

5 comentaris:

el Shysh ha dit...

te molt bona pinta

Pilar ha dit...

Que pinta tiene por favor. En cuanto traduzca lo que no entiendo lo preparo :)

ramon ha dit...

Pilar, tienes el Google translator en el margen superior derecho del blog y la traducción que hace catalán-castellano es bastante correcta. Si tienes alguna duda con la traducción, házmelo saber. Gracias por visitar mi blog y un saludo.

La Taula d'en Bernat ha dit...

Acabo de descobrir el teu blog i m'ha encantat. Tinc ganes de provar alguns dels restaurants que recomanes, tenen molt bona pinta! Com aquesta raita de cogombre tan fresqueta!

Petons!
Anna

ramon ha dit...

Anna, m'he passejat pel teu bloc i no tinc paraules. M'hi passaré més sovint. Quins plats que fas!