Aquest és un altre plat de la cuina de l'Índia, que recorda molt al tzatziki grec, i que és ideal per acompanyar altres plats o com entrant refrescant.
Tallem un cogombre longitudinalment i li traiem les llavors. El piquem a petits trossos i el deixem assecar sobre paper de cuina.
Barregem 2 iogurts naturals, unes fulles de menta fresca picada i mitja cullerada de te de comí. Afegim el cogombre, salpebrem i remenem bé. Deixem reposar unes hores a la nevera en un recipient tapat. Servim fred empolvorant amb pebre vermell per sobre.
Tallem un cogombre longitudinalment i li traiem les llavors. El piquem a petits trossos i el deixem assecar sobre paper de cuina.
Barregem 2 iogurts naturals, unes fulles de menta fresca picada i mitja cullerada de te de comí. Afegim el cogombre, salpebrem i remenem bé. Deixem reposar unes hores a la nevera en un recipient tapat. Servim fred empolvorant amb pebre vermell per sobre.
5 comentaris:
te molt bona pinta
Que pinta tiene por favor. En cuanto traduzca lo que no entiendo lo preparo :)
Pilar, tienes el Google translator en el margen superior derecho del blog y la traducción que hace catalán-castellano es bastante correcta. Si tienes alguna duda con la traducción, házmelo saber. Gracias por visitar mi blog y un saludo.
Acabo de descobrir el teu blog i m'ha encantat. Tinc ganes de provar alguns dels restaurants que recomanes, tenen molt bona pinta! Com aquesta raita de cogombre tan fresqueta!
Petons!
Anna
Anna, m'he passejat pel teu bloc i no tinc paraules. M'hi passaré més sovint. Quins plats que fas!
Publica un comentari a l'entrada