A banda de la tradicional "escudella i carn d'olla" (podeu veure la recepta que segueixo clicant aquí), de segon he cuinat uns "llagostins al cava".
Saltegem 1 kg de llagostins amb oli calent en una cassola de fang i els reservem. Fem una picada amb 75 g d'ametlles, 75 g d'avellanes, all, julivert i una mica de farina de galeta. Coem la picada un parell de minuts. Afegim mitja ampolla de cava brut i deixem reduir. Incorporem els llagostins i deixem coure uns 5 mn.
Un plat molt bo, fàcil, ràpid i lleuger.
Saltegem 1 kg de llagostins amb oli calent en una cassola de fang i els reservem. Fem una picada amb 75 g d'ametlles, 75 g d'avellanes, all, julivert i una mica de farina de galeta. Coem la picada un parell de minuts. Afegim mitja ampolla de cava brut i deixem reduir. Incorporem els llagostins i deixem coure uns 5 mn.
Un plat molt bo, fàcil, ràpid i lleuger.
7 comentaris:
Ostras que pinta no? Cuando me invitas a comer a tu casa? Lo de las fotos esta bien pero yo prefiero catarlo en directo, jejeje ya me dirás día y hora, que yo me adapto a todo. petonets
Apa !!!! quin plat més suculent !!!! bon profit
Pinta bé. Li passaré la recepta al carnívor que conviu amb mi, que segur que li agrada.
Petonets,
hola Ramon
aixo esta de mort
bon profit
petons
Quins llagostins mes bons!
Salut!
Deliosos, d´aquells plats que en veure la foto et fan venir ganes d´anar a buscar un tros de pa per poder sucar-hi bé :)) petonets
ja trigues a convidar-nos....
per cert, el sibarita, neix o se'n fa?
xavi
Publica un comentari a l'entrada