dijous, 18 de febrer del 2010

Funda de ganxet o el repte dels Ravelympics

Motivat per la Marga i l'Albis, finalment m'he apuntat als Ravelympics, la qual cosa consisteix a teixir un projecte durant els dies que durin els jocs d'hivern Vancouver 2010 (entre el 12 i el 28 de febrer).

Com que vull aconseguir medalla, he escollit un projecte ràpid, que combina tradició i modernitat, artesania i tecnologia: una funda de ganxet per al meu llibre digital.

Tot seguit podeu veure els meus progressos...



Vaig a seguir teixint o no acabo.

7 comentaris:

albis ha dit...

Al final t'has passat a un ganxet i una llana més gruixuts! L'altre funda també m'agradava molt, l'has desfet? Què faràs amb aquell cotó?

ramon ha dit...

Ei Albis. Ganxet i llana més gruixuts són dues bones raons per fer via. A més, trobo aquesta llana més sòbria i elegant (per cert, és teva).

L'altra llana (Katia Bombay) la tinc en stand-by, la trobo una mica massa acolorida per a una funda.

Potser acabo fent les dues...

issa ha dit...

no puc veure gaire, però això sí, fas un punt molt homogeni. A veure com queda al final.

Aninia ha dit...

Però si l'altra funda ja la tenies a la meitat. Jo pensava que la bombai era el teu projecte ravelympics. Aquesta llana sembla molt més agradable, no sé si serà per la foto...

Nutsue ha dit...

Ja veig que has optat per un color més conservador. M'agrada i potser és més discret per a poder emportar-te el llibre a tot arreu.

greta ha dit...

Si este me gusta más, es más sobrio y quizá más tu, pero el otro lo podrías terminas es como te diría...más veraniego no? pues nada para ir a la playa este verano y ponerlo a tono con la ocasión, lo ves tenemos soluciones para todo.

Hormiguica ha dit...

Me gusta mucho como está quedando. Se nota que es más pequeño que la colcha, avanza más rápido.

Creo que para una funda de ebook mejor este color de lana, es más sufrido. Yo al mío le doy muy "mala" vida y la funda clara estaría siempre en la lavadora.