divendres, 7 de novembre del 2008

Beautiful Girls, de Ted Demme

Aquest vespre he tornat a veure la pel·lícula "Beautiful Girls" (Estats Units, 1996) del director Ted Demme.

Willie (Timothy Hutton) està a punt de complir 30 anys i toca el piano en un pub nocturn de la gran ciutat. Ha de tornar al seu poble natal per celebrar l'aniversari de graduació amb els companys de l'institut. Les coses, en el petit poble, han canviat molt: el seu pare és una persona trista des de la mort de la seva esposa, el seu germà està descontrolat, alguns amics s'han casat i tenen nens, altres segueixen en una eterna adolescència. Willie aprofita per reflexionar sobre la seva vida, la seva professió i la seva relació de parella. Però no ajuda gaire tenir una adorable veineta de 13 anys (Natalie Portman), més madura que algun dels seus amics, i per la qual sentirà una forta atracció.

Una sensacional pel·lícula, que parla de l'amistat i de l'amor d'una manera intel·ligent. Destaquen uns diàlegs exquisits i una bona banda sonora. I, com al protagonista, també em va descol·locar la Natalie Portman.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb els comentaris. Aquesta la tinc a la meva petita colecció de películes recomanables. I qui no s'enamora de la Natalie en aquesta película?
'Sweet Caroline' és un himne!

xavi

Anònim ha dit...

Per cert, Ramon, la nostra amiga també surt a 'My Blueberry Nights'... gran película de Wong Kar Wai

xavi