dijous, 7 d’agost del 2008

Crêperie bretonne Annaick

Canvi de continent. Dins del nostre viatge gastronòmic per les cuines que es poden tastar a casa nostra, aquest cop la Laura B. i jo ens hem decidit per anar a la Bretanya, a la Crêperie bretonne Annaick.

El restaurant està sota mateix de la torre de l'Hotel Arts i, en principi, penses que és un més dels locals turístics que es troben en aquesta part de Barcelona. Però la realitat és molt diferent: és un lloc on et pots menjar una fantàstica crep. També sorprén per la decoració: a dins hi ha un autobús que fa de cuina!

Doncs bé, vàrem demanar dues creps salades de farina de fajols (d'ou, cebollí i altres ingredients; i d'espinacs, panses, nous i formatge de cabra) i dues creps dolces de farina de blat (de caramel; i de llimona i sucre). Molt bones.

4 comentaris:

mkazumi ha dit...

ah, jo hi vaig anar amb les puffy a sopar pel meu aniversari! He de dir que el servei em va disgustar molt, però el menjar... boníssim!

ramon ha dit...

Ostres, Mireia, no m'estranya! Les Puffy juntes... devieu deixar la crêperie al revés! Pobres cambrers.

mkazumi ha dit...

mireia és un nom bonic, però.... no és el meu!! ajajjaajaj Digue'm kazumi, que també ho posa al dni i així segur que no et confons més XD

ramon ha dit...

Ostres, Marioooona, sempre batejo a tothom. Perdona'm!