diumenge, 30 de desembre del 2007

Soy leyenda, de Francis Lawrence

Vespre de cinema amb l'Ester, en Quim i en Sergi. Anem a veure "Soy Leyenda" (EUA, 2007).

Els científics han trobat la manera de curar el càncer a través del virus del xarampió modificat genèticament, però no controlen el virus i es produeix una greu pandèmia. Robert Neville (Will Smith) és un científic brillant, immune al virus, i sembla ser l'únic ésser humà supervivent de la ciutat de Nova York i, potser, de tot el món. Però no està sol, està rodejat pels "infectats", víctimes del virus, depredadors que han de viure en la foscor.

Durant tres anys, Neville ha passat els dies sol a la ciutat, cercant supervivents i subministraments. Però els "infectats" vigilen els moviments del científic, esperant un error seu. L'única missió que li queda a Neville és trobar una teràpia contra el virus a partir de la seva sang immune.

La pel·lícula no està malament, però és una adaptació més de la mítica novel·la de Richard Matheson, i que, al meu parer i malgrat els efectes especials, no arriba a superar versions anteriors com "The Omega man" (1971) amb Charlton Heston o "The last man on earth" (1964) amb Vincent Price.

1 comentari:

Pedraforca ha dit...

D'acord amb el que dius. Encara prou que hi ha uns ensurts a la peli que et mantenen alerta. Un divertimento molt americà.