divendres, 20 d’octubre del 2006

Rosa Negra, cuina mexicana

Després del parèntesi estival tornem a reprendre els sopars de cuines del món. Aquest cop quedem per sopar l'Eva, la Laura i jo, al restaurant Rosa Negra. Cuina mexicana: burritos, tacos, nachos i, ai,... guacamole!.

El restaurant té molt de color. Bé, la web ja ho diu, el restaurant "relies on colour and original objects of daily Mexican life and culture to achieve a colourful and lively ambience".

La tortilla és un tipus de pa, pla, rodó i prim, fet de farina, originalment de blat de moro i, actualment, també de blat. Hi ha molts plats de la cuina mexicana que estan basats en la tortilla (burritos, tacos, nachos, enchiladas, quesadillas, fajitas). També trobem aquests pans plans en cuines de diverses parts del món: pizza, roti, chapati, pita són els més coneguts.

Anem pel sopar. De primer compartim uns nachos amb guacamole i uns amb formatge fos. I de segons, la Laura i l'Eva demanen uns burritos (primera foto) de bou i de pollastre, mentre jo demano uns tacos (segona foto) de pollastre i guacamole.


A més, el preu també és molt raonable, ja que ens costa 16 euros per persona, incloses les cerveses i un plat de postres a compartir.