diumenge, 22 d’octubre del 2006

Eleccions 2006: el debat

Avui al vespre he aprofitat per veure el debat que van fer a TV3, divendres passat, entre els cinc principals candidats a la presidència de la Generalitat de Catalunya. Quina decepció!.

Pensava que es presentarien idees, programes i propostes per donar solucions als problemes que s'enfronta el nostre país: economia, habitatge, immigració, infrastructures,... i tan sols es van dedicar a la desqualificació.

Bé, de fet va ser un debat de quatre contra un. Al contrari del que va passar en el govern de la Generalitat, la coalició del tripartit va funcionar molt bé. La culpa de la soledat d'en Artur Mas, menys brillant que en altres ocasions, la va tenir la seva campanya agressiva. Fins i tot, la coincidència amb el PP en la censura a l'obra del tripartit es va canviar en un dur enfrontament amb en Josep Piqué.

José Montilla va estar absent, molt gris, sense entrar en els atacs que se li feia. Per respondre als atacs ja hi havia en Saura, mentre que en Carod es limitava a defensar l'obra de govern donant, els dos, un cop de mà al candidat del PSC.

De tot el debat, em quedo amb un avís del moderador, en Josep Cuní, al descans: "Senyors, ara anirem a publicitat. A la tornada serà interessant que ens expliquin com fan els números. Ens estan prometent moltes coses. Alguns fins i tot que abaixaran els impostos. ¿Com ho pagarem tot això?".

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo ja ho tinc clar, votaré CUNI, i tant que sí. Cuní for president !!!
Adéu
Sergi