dissabte, 22 d’abril del 2006

11ª Fira de la Terra, 22 i 23 d'abril

L’associació Dia de la Terra forma part de la Earth Day Network International amb seu a Seattle (EUA). L’objectiu de l’associació és caminar vers una nova visió de la Terra com la nostra casa comuna, crear una mentalitat global que permeti actuar activament per afrontar els problemes ecològics, ja sigui personalment o col·lectivament. Es tracta de fer possibles canvis efectius i d’ampli abast en la legislació, les institucions, les actituds i els estils de vida individuals, col·lectius i empresarials de forma que les actuals relacions de domini sobre la Terra i les persones es transformin en relacions harmòniques de col·laboració mútua.

Avui a la tarda, la Isabel, la Merche i jo ens hem apropat a la Fira, com gairebé cada any, ja que ens sentim identificats amb diversos temes dels que es parlen (ecologia, consum solidari, salut), demanar informació i fer el tafaner.

Després de caminar, badar una bona estona, i beure uns mojitos estirats a l'herba (tot un "luju"), ens decidim per comprar productes als artesans que tenen paradeta, i anar a sopar a casa meva: embotits (bull blanc i negre, secallona), formatge de cabra, olivada, vi negre, pa de nous i de sèsam. Umm!