diumenge, 23 de desembre de 2012

The Corrugator, by Glòria J.

...i continuant amb l'entrada prèvia, jo vaig ser la víctima de la Glòria J. Em va fer aquesta esplèndida bufanda ondulada: "The Corrugator". M'agrada el color, m'agrada el patró, una llana molt agradable per portar un 30% de cotó (SMC Select Extra Soft Merino Cotton). Vaja, tot un encert. Me la posaré moltíssim.

I el regal que acompanyava la bufanda té una mica d'història. Fa gairebé un mes, a una trobada en què se celebrava l'aniversari de la tenda "Llanàrium", la Glòria va portar unes galetes amb l'anagrama de la tenda. Jo no sóc gens llaminer, però les galetes m'agraden. I aquestes eren delicioses, molt especiades. Naturalment li vaig demanar la recepta. Doncs avui, he rebut de regal la recepta, les culleres dosificadores, els motllos i un potet de les espècies "Speculoos" amb què es fan les galetes. Prometo un escrit aviat sobre aquestes galetes.2 comentaris:

albis ha dit...

Molt enceratat i ben pensat per a tu el regal teixit i el detallet. I em va agradar molt i molt el xal que li vas fer a la Laura!

Laia ha dit...

Et quedava la mar de bé! I ja ens prepararàs unes galetes d'aquestes eh!