Sortim de Sant Pere Pescador a un quart de deu del matí. Avui l'etapa és de només 12,5 quilòmetres. El camí discorre entre camps de conreu i es va apropant al massís del Montgrí, per on passarem demà.
Després d'uns quilòmetres per terres d'interior, el camí ens porta a la població costanera de Sant Martí d'Empúries, lloc on els grecs van fundar la factoria grega d'Emporion en el segle VI aC. El camí passa a tocar del moll grec i de la zona arqueològica d'Empúries.
Arribem a dos quarts d'una del migdia a l'Escala, bonic poble pescador al sud del golf de Roses. No ens podem estar de tastar plats amb l'anxova com a protagonista principal.
Després d'uns quilòmetres per terres d'interior, el camí ens porta a la població costanera de Sant Martí d'Empúries, lloc on els grecs van fundar la factoria grega d'Emporion en el segle VI aC. El camí passa a tocar del moll grec i de la zona arqueològica d'Empúries.
Arribem a dos quarts d'una del migdia a l'Escala, bonic poble pescador al sud del golf de Roses. No ens podem estar de tastar plats amb l'anxova com a protagonista principal.
(Al fons, el massís del Montgrí)
(Camps de conreu)
(Moll grec de Sant Martí d'Empúries)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada