El mango és una de les fruites tropicals més exquisides, de sabor i aroma incomparables. Per aquest motiu, és important fer servir una fruita de primera qualitat per elaborar aquest lassi, una beguda tradicional de l'Índia feta a base de iogurt.
Batem en una batedora 2 mangos madurs, pelats i tallats a trossos, 1 cullerada de mel, 1 iogurt i mig got de llet sencera. Se serveix ben fred decorat amb una fulla de menta fresca.
Batem en una batedora 2 mangos madurs, pelats i tallats a trossos, 1 cullerada de mel, 1 iogurt i mig got de llet sencera. Se serveix ben fred decorat amb una fulla de menta fresca.
3 comentaris:
Ramon, això té una pinta ESPECTACULAR!! Amb el que m'agrada el mango, aiò ho he de provar. Es nota molt el gust de la mel? Perquè no m'entusiasma gaire...
La mel no es nota gens, però sempre la pots substituir per sucre morè (o blanc) o no posar-li res si els mangos estan al seu punt.
ummm,el de que prenia a l?india estava deliciós!
Mònica
Publica un comentari a l'entrada