diumenge, 25 d’abril del 2010

Baby blanket

Aquesta tarda li he portat a la Carla la "Baby blanket", la flassada que he estat fent aquests darrers mesos. Sembla que li ha agradat (a la mare, és clar!). Jo, com us he dit, tinc un sentiment agredolç: el patró m'agrada però el color no m'acaba de fer el pes. Però de les decepcions també s'aprèn i el proper cop faré l'exercici d'imaginar-me el color del projecte amb el cabdell desplegat.

He fet servir un ganxet de 5.5 mm i 7 cabdells de Knitcol d'Adriafil (100% merino). La flassada té unes dimensions de 63 x 74 cm, i el patró és ben fàcil.


9 comentaris:

Pushka ha dit...

veus com t'ha quedat bé...

mkazumi ha dit...

quin goig que fa!

albis ha dit...

Ramon, potser el color no és el millor del món, però no és pas lleig, la mantenta és molt cofoia, segur que a la mare li ha agradat i la criatura anirà ben calentona!

greta ha dit...

Pues es muy mona la manta lo que pasa es que ya la tienes muy vista, Claro que cuanto tiempo tardaste en terminarla??? Al final se ha convertido en una relación amor odio, así que la próxima si te pones el turbo quizá te cansara menos. Como ahora que te has pasado a las 2 agujas iras más rápido tejiendo.

rosalia ha dit...

té el seu encant, sembla un paisatge... de matinada o de vespre. Es agradable.

Nutsue ha dit...

Ets massa massa exigent amb tu mateix. La manteta t'ha quedat maquíssima...jo bé em quedaria amb una de mida més gran pel meu sofà! i mira que és blava...jeje

Lua ha dit...

Ramonet... no serà que l'has avorrit? això passa, eh??? a mi també em passa, sobretot amb el patch!!!
pq jo la trobo ben maca de colors!!! I a més, t'ha quedat perfecte!
Quin serà el proxim projecte???

petonets!!

issa ha dit...

Ains Ramon.... per gustos els colors.... ja ho saps!

Crochetmestres ha dit...

Por fin!!! a por la proxima y no pares, no pares.