diumenge, 18 d’abril del 2010

Alícia en el país de les meravelles, de Tim Burton

Sóc un apassionat de bona part del cinema de Tim Burton i m'han faltat cames per anar a veure la seva última pel·lícula, "Alícia en el país de les meravelles" (2010).

En aquesta versió del clàssic infantil de Lewis Carroll, Tim Burton ens presenta una Alícia de 19 anys. La noia assisteix a una festa en una mansió victoriana. En els jardins de la mansió veu un conill blanc, surt corrents darrere seu i acaba en el País de les Meravelles, un lloc que va visitar fa 10 anys però que no el recorda.

Bona pel·lícula, esbojarrada i divertida, però m'he passat tota la pel·lícula pensant quina part era d'un llibre ("Alícia en el País de les Meravelles"), de l'altre ("A través del mirall") o una llicència del director. Us recomano, per tant, que no penseu i que us deixeu endur per l'univers Burton.

6 comentaris:

mkazumi ha dit...

home, ramoooonn....!! mira que explicar el final de la peli..!!

albis ha dit...

En realitat està basada en la segona part, no sé per què li han posat el títol de la primera.

Jo l'he anada a veure aquesta tarda al cinema del barri, no podia ser menys, sóc una fan de Tim Burton!!

M'esperava que no m'agradés, tot i aií m'ha sorprès força, no se m'ha fet pesada i té bons moments, però no seria del millor que ha fet el director.

Jo tambñe la recomano!

Lua ha dit...

doncs jo aquest cap de setmana estava pensant anar-la a veure i al final no hi he anat... si la recomaneu, no m'ho pensaré dues vegades!!!

Hormiguica ha dit...

Creo que es la primera película en mucho tiempo que estaba esperando que la estrenasen. A ver si el finde que viene voy.

ramon ha dit...

Marioooona, si no he explicat pas el final! Que no se'n recorda ja queda explicit a l'inici.

mkazumi ha dit...

reeeeeee, jo no ho vaig entendre fins el final!