En el nostre particular viatge gastronòmic, aquest cop la Laura i jo hem anat al Perú, al restaurant "Los 4 Suyos" (Ciceró, 9 - Barcelona). L'encontre de la cuina criolla amb l'espanyola i oriental (xina i japonesa) fan de la cuina peruana una de les més riques, originals i diverses del món. Personalment, a banda del ceviche, poca cosa més coneixia d'aquesta cuina.
Demanem una gerra de llimonada casera per beure i ens porten també un petit aperitiu: cancha (blat de moro fregit i salat). Tot seguit, arriben els plats que hem demanat: tamal (massa de blat de moro amb carn de porc embolicada en una fulla, cuinada al vapor i acompanyada d'un amanit de ceba tendra) i sebo de cordero (estofat de xai acompanyat d'arròs i yuca). De postres, demanem un púding de fruites. Tot deliciós.
A banda de la cuina, l'amabilitat de la noia que porta el restaurant ens fa pensar que hi tornarem. Us el recomano.
Demanem una gerra de llimonada casera per beure i ens porten també un petit aperitiu: cancha (blat de moro fregit i salat). Tot seguit, arriben els plats que hem demanat: tamal (massa de blat de moro amb carn de porc embolicada en una fulla, cuinada al vapor i acompanyada d'un amanit de ceba tendra) i sebo de cordero (estofat de xai acompanyat d'arròs i yuca). De postres, demanem un púding de fruites. Tot deliciós.
A banda de la cuina, l'amabilitat de la noia que porta el restaurant ens fa pensar que hi tornarem. Us el recomano.
5 comentaris:
no he menjat mai cuina peruana. Tot serà començar...
Fa realment molt bona fila!
la cuina peruana és la millor del món! Ají de gallina, papas a la huancaína, anticuchos... mmm!!! i de postres, suspiro de limeña i pie de limón. Se'm fa la boca aigua!
i la inca cola, que no falti!
Hola! Fa cosa d'un any vaig començar a "festejar" amb una noia peruana i des de llavors ens estem dedicant a recórrer tots els restaurants de cuina peruana que trobem per Barcelona. Us he de dir que los 4 suyos és un dels nostres preferits i ja i hem estat unes quantes vegades.
Si voleu un suggeriment, l'últim diumenge de cada mes preparen "pachamanca", un deliciós plat de carns de diversos tipus cuites a la pedra. Amb una ració poden menjar-hi dues persones. I de postres us obsequiaran amb xupito d'anís per fer tirar la manduca cap avall.
Publica un comentari a l'entrada