diumenge, 3 de maig del 2009

Per terres de Castella...

Aquest cap de setmana llarg, amb en Txema hem visitat l'Ester, l'Eli, en Joaquim i en David, uns amics que viuen a Cabanillas del Campo. El trajecte amb el TGV és molt confortable; surts de Sants a les 10 del matí i abans de la una del migdia arribes a Guadalajara. A l'estació ens esperava en Joaquim... i tot a punt per fer una costellada!

Dissabte, turisme i gastronomia. A través del port de Navafria, un pas de muntanya situat a la Serra de Guadarrama, entrem a la província de Segòvia. Visitem Pedraza de la Sierra, una bonica vila medieval emmurallada. Passejant i badant pels seus bonics carrers, l'Ester entra en una fleca i compra una dotzena de preñaos, uns llonguets petits farcits de xoriç. Deliciosos. Cerveseta a la plaça porticada de la vila.

Seguim ruta, i passem per Sepúlveda, una altra bonica vila medieval. Mirador sobre les Hoces del Rio Duraton, un canyó que aquest riu ha excavat en la roca calissa. Conté una de les colònies de voltors més gran d'Europa. A l'hora de dinar fem via a Carbonero el Mayor, on dinem (devorar és la paraula, pobre bèstia!), un cochinillo. Tornem a Cabanillas, a punt per veure com el Barça guanya al Real Madrid per 2 a 6. I tant a prop de la Cibéles com ens trobem! Felicitat completa.




Diumenge aprofitem per visitar algun poblet de l'Alcarria. Abans de dinar, donem un passeig per la "Ruta de las Caras" a Buendia (Conca), on uns artistes han esculpit les seves obres sobre la roca arenisca en un bosc proper al poble. A mitja tarda, ens acompanyen a l'estació del TGV de Guadalajara.



Gràcies, nois, per totes les atencions d'aquests dies. Ens veiem aviat.

5 comentaris:

albis ha dit...

Quines fotos més boniques, Ramon, i quina enveja de viatge. Jo hauria d'haver marxat també però al final no va poder ser, una llàstima.

Ens veiem aquesta tarda!

issa ha dit...

quin pont més aprofitat!
i les fotos són una maravella.
Jo encara no m'he estrenat amb el tgv, però ganas ja tinc ja...

Pedraforca ha dit...

Heu ampliat els vostres coneixements de la geografia d'Espanya, i vull dir que ja en teniu d'extensos. Molt bé les fotos. Veig que els meus consells donen fruït, jajaja
Sergi

Lua ha dit...

Ostres, tu! quin pont més xulu que t'has arreglat, eh??? jeje!

que guai! molt xules les fotos!

petonets!

greta ha dit...

Y que Ramón te han pedido el pasaporte para entrar? La verdad es que muy bonito todo.

Un petonet