dimecres, 13 de maig del 2009

De professió... jardiner!

Feia dies que em rondava pel cap arreglar les plantes del balcó. La primavera és una bona època per plantar i, personalment, tinc debilitat per les plantes aromàtiques i remeieres.

El romaní (Rosmarinus officinalis) és una de les plantes mediterrànies més conegudes per la tradició pels seus usos culinaris, aromàtics i medicinals.


La lavanda o gal·landa (Lavandula dentata) és una altra planta mediterrània amb usos aromàtics, ornamentals i medicinals.


Doncs, au, ja tinc unes noves inquilines a casa.

9 comentaris:

Nivaira ha dit...

ostres ramon, jo he fet el mateix ahir, una menta, un hisop i un julivert!!!

albis ha dit...

Em sona una mica aquest parc que es veu de fons... per cert, l'altre dia et vaig veure pel barri, anaves una mica distret, no et vaig poder saludar perquè anava en cotxe i vaig passar molt ràpid.

Bona iniciativa això de les plantes!!!

ramon ha dit...

Doncs, Nivaira, esperem foto del teu hort.

Albis, jo sóc molt despistat i, a sobre, miop. Si em veus, atura'm!

greta ha dit...

Ramón que bonito, mira que traerte un trozo de montaña a casa, es que no tienes espera para el fin de semana. Es broma...y que me dices de la oloreta!

Un peto

Cole& ha dit...

Doncs l'altre dia per Sant Ponç haguessis disfrutat! Jo el que tinc ganes de plantar són flors :) però ho vaig deixant passar i al final no en plantaré cap, ja ho veuràs XD

Pedraforca ha dit...

El nostre amic apotecari. Molt bé, contribueixes a que anem per BCN sentint flaires de flors de muntanya.
Gràcies

Lourdes ha dit...

OSTRES RAMON... ARA ES EL TEMPS... PQ JO TB HO FAIG FER EL FINDE PASSAT... JO VAIG PLANTAR: MENTA, MARIA LLUISA I ALFÀBREGA.

issa ha dit...

jo tambè en tinc, però més grosses que fa 2 ó 3 anys que les vaig plantar... la planta de romaní la vaig rescatar de les escombreries i al trasplantarla es va fer gran i maca. Fa poc estava plena de flors... qué agraïdes són!

Anònim ha dit...

Je,je,je...dons jo crec que també em dedicaré a la jardineria,jijiji
;-))

Txema