diumenge, 8 de març del 2009

Gossos i porcs

L'altre dia, passejant pel barri, vaig veure un petit escrit a l'entrada d'una tenda, molt a prop del terra, que deia: "Això és obra de dos animals: el gos que ho fa i el porc que ho permet".

A Barcelona, un grup de gent ha tingut la brillant iniciativa de crear la campanya BCMerda, amb el propòsit que els amos canviïn d'actitud i exigir a l'ajuntament més mesures. La idea és passejar pel barri i punxar les tifes amb unes banderetes, que et pots descarregar del web, amb el lema ("Fes-lo cagar al teu llit"). I sembla que el problema no és exclusiu de Barcelona. A Saragossa, existeix Kakagoza Project.

Sento haver-me posat tan escatològic, però n'estic molt tip del contacte visual, olfactiu o físic amb aquestes fastigoses deposicions, siguin líquides o sòlides. A més, són un risc seriós per a la salut, sobretot infantil, ja que poden ser transmissores de diverses malalties.

Us animeu a punxar tifes?

4 comentaris:

elsenyordelosganchillos ha dit...

Només has de dir quan quedem, i som-hi. Si veiessis com estan algunes zones escolars fliparies.

mkazumi ha dit...

a punxar tifes s'ha dit!

Lua ha dit...

Som-hi! M'apunto! of course!

Lourdes ha dit...

jiijijij vaig veure un reportatge per tv. em va semblar genial!!. jo tinc una gossa i sempre, sempre recullo les caques!!! et diria que m'emprenya mogollon veure gent que no ho fa i trepitjar-les encara més!!! i... alguna gent ja em mira malament per el sol fet de portar gos i pensar-se que faré com els porcs que no les recullen.GRÀCIES A DEU NO TOTS SOM AIXÍ
La meva gossa porta un os de plàstic a la corretja i dins hi han bosses!!! ÉS SUPER FÀCIL!!!

CONTA EM MI PER PUNXAR MERDES!!!