dimarts, 18 de novembre del 2008

Sala dels Drets Humans de l'ONU, de Miquel Barceló

L'artista mallorquí, Miquel Barceló, ha inaugurat avui la cúpula de la Sala dels Drets Humans de la seu de l'ONU a Ginebra. "Record un dia de veure el món regalimant cap al cel. Arbres, dunes, ases, gents de tot color, consumint-se. Tot això, cap per avall, és el mar, però també és una cova", explica l'artista.

Després de veure algunes fotografies i vídeos de la cúpula, penso que l'obra és sensacional. Però també és sensacional el preu que ha costat (20 milions d'euros) pagats per l'Estat espanyol, i criticable que 500.000 euros hagin sortit dels Fons d'Ajuda al Desenvolupament.

2 comentaris:

albis ha dit...

A mi m'agrada molt l'art, que quedi clar, però no veig quin bé fa als Drets Humans aquesta obra. Està més que clar que amb els calers emprats poden fer-se coses molt més útils que pintar quatre roques, amb tots els respectes, eh, però em posa de mal humor que es gastin els diners així a la llegure, amb una cosa així, i després diguin que és per la lluita dels Drets Humans. Exactament, quina és la finalitat?

Pedraforca ha dit...

I a més dels 20 M €, imagina el que ha costat fer anar allà a tota la "parentela" a fer l'acte d'inaguració. Una mica més de vergonya, siusplau !!!!