dijous, 15 de maig del 2008

Restaurant Bollywood, cuina hindú

L'Eva, la Laura i jo reprenem els sopars exòtics. Aquest vespre, anàvem al Perú i acabem a l'Índia!

Doncs sí, volíem sopar en un restaurant peruà que hi ha al Casc Antic, però ens l'hem trobat tancat. Improvisem i fem via cap a la Rambla del Raval, el lloc més multiètnic de Barcelona.

Finalment, ens decidim pel Restaurant Bollywood (Avda Drassanes). Els únics comensals que no eren hindús, érem nosaltres. Semblàvem uns guiris en un restaurant de Bombai.

D'entrants, demanem: papadum (una crep molt fina de farina de llenties per acompanyar tres salses, una d'elles explosiva), panner pakora (formatge arrebossat amb farina de cigrons) i veg pakora (verdures arrebossades amb farina de cigrons).

De primers plats, demanem uns guisats que venen presentats en unes cassoletes: ckicken tikka masala (pollastre amb verdures), saag chicken (pollastre amb espinacs) i muttan madras (xai al curri).

Tot boníssim, molt ben atesos i molt bé de preu (20 € per persona). Una bona recomanació si voleu tastar la fantàstica cuina especiada de l'Índia.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Fa molt bona pinta!!!!!!!!!!