dissabte, 3 de març del 2007

Quiche de carbassó

Aquest vespre venen a sopar a casa la Clara, la Isabel, la Merche i en Jordi, i un dels plats que he preparat ha estat aquesta Quiche de carbassó.

Ingredients: 2 carbassons, 200 g dàtils, 200 g bacó, 6 ous, 100 ml crema llet, 1 got petit llet, 3-4 trossos formatge tendre, 4 trossos formatge cabra, sal, pebre, nou moscada i pasta brisa.

Sofregir els carbassons a làmines i el bacó. Tallar els dàtils a trossets i afegir quan el sofregit anterior estigui fet. Batre els ous, afegir la crema de llet, la llet i el formatge tendre a trossets. Sal, pebre i nou moscada. Mesclar amb el sofregit i remenar bé.

Posar la pasta brisa, sense treure el paper, en un motlle per anar al forn. Afegir el sofregit i per sobre posar-hi el formatge de cabra. Controlar el fornejat: 20 mn a forn de sota i 10 mn per sota i per sobre, en forn ja calent.