diumenge, 2 de febrer de 2014

Cap i tripa

Aquest és un dels plats que no a tothom li agrada (senyal que no l'han tastat).Tradicionalment, comprem el cap i la tripa a una tenda de confiança de la Boqueria. La recepta original era només amb cap de vedella, però jo hi he incorporat la tripa perquè m'entusiasma.

Esbandim bé 1 kg de cap i 500 g de tripa, ja tallada a la carnisseria. La tripa la bullim uns 15 mn amb llorer i sal. En una cassola li posem 3 tomàquets tallats, una ceba grossa tallada i el cap de vedella. Després d'una estona de coure, incorporem la tripa de vedella, un parell de bitxos i un bon raig de vi blanc. Deixem coure un quart d'hora. Al darrer moment, hi incorporem un quilo de cigrons cuits de qualitat.

Prepareu pa, estan de mort.



2 comentaris:

Laia ha dit...

Jo sic de les que no li agrada, jeje. Però gràcies per la recepta. Ah, i ni se t'acudeixi llençar la tovallola amb els mitjons ;-)

ramon ha dit...

No em crec que no t'agradin. Ja et portaré una carmanyola.