diumenge, 8 de setembre del 2013

La princesa de gel, de Camilla Läckberg

La novel·la negra no és de les més habituals de les meves lectures, però he de reconèixer que he passat una bona estona amb aquest llibre.

"La princesa de gel" (2002) és la primera novel·la de la popular escriptora sueca Camilla Läckberg. L'acció transcorre en el seu poble natal, Fjällbacka, una petita ciutat de la costa oest de Suècia.

Poc després de la mort dels seus pares, l'escriptora Erica Falck torna a la seva ciutat natal i es troba una comunitat sacsejada per la tragèdia. L'Alex, la seva millor amiga de la infància, ha estat trobada morta dins de la banyera gelada de casa seva amb talls als seus canells. Tot sembla indicar que s'ha suïcidat.

Els pares de l'Alex li demanen que escrigui un recordatori sobre la seva filla. Mentre es va documentant sobre la vida de la seva amiga, a qui feia temps que no veia, alguns indicis li fan pensar que no tot és el que sembla. Aquesta sospita és compartida pel detectiu Patrik Hedström de la policia local i junts comencen a treballar perquè la veritat sorgeixi en aquesta petita ciutat amb un passat molt inquietant.

1 comentari:

Belen ha dit...

jo el vaig llegir l'any passat aquest... a mi la novela negra m'agrada molt però moltes vegades els finals són decepcionants.

petonets