dilluns, 10 de setembre del 2012

Your sister's sister, de Lynn Shelton

Per diferents motius fa un temps vaig decidir anar a veure únicament cinema en versió original, sobretot si són en anglès, i seleccionar molt bé les pel·lícules que vaig a veure. Després d'analitzar bé la cartellera m'he decidit per aquesta pel·lícula i la veritat és que l'he encertat. Us la recomano.

"Your sister's sister" (Estats Units, 2011), de Lynn Shelton, traduïda per "El amigo de mi hermana", ens explica una història molt humana amb l'amor i l'amistat com a temes principals. En Jack (Mark Duplass) es troba en hores baixes des de la mort del seu germà fa més d'un any. Tant és així que decideix acceptar la invitació que li fa la seva millor amiga, l'Iris (Emily Blunt), de passar uns dies de reflexió i d'introspecció en una cabana propietat de la família en un lloc solitari. En arribar, en Jack descobreix que la Hannah (Rosemarie Dewitt), germana de l'Iris, ha tingut la mateixa idea després de la ruptura sentimental d'una relació de set anys. Però l'Iris apareix al dia següent desencadenant una història plena de conflictes emocionals.

El cinema independent ens torna a demostrar que amb pocs recursos, un sol escenari, tres bons actors i una bona història es pot fer una molt bona pel·lícula.

1 comentari:

el Shysh ha dit...

I segurament també ens demostra que sense efectes especials ni trets es pot explicar una excel.lent història.