divendres, 28 d’octubre del 2011

No miris ara, de Daphne du Maurier

Fa uns dies, buscant recomanacions sobre llibres, em vaig trobar amb el grup de lectura del diari The Guardian. Vaig decidir participar-hi, una mica per obligar-me a llegir en anglès. Cada mes s'escull un llibre i és interessant llegir els comentaris que van fent altres lectors en el web.

Aquest mes d'octubre, l'elecció ha estat "Don't look now" (No miris ara) (1971) de l'escriptora britànica Daphne du Maurier. Poc en sabia d'aquesta escriptora, però alguns dels seus treballs han estat adaptats al cinema com "Els ocells", "Rebecca" o aquest mateix.

"Don't look now" va ser escrita com a part d'un recull d'històries curtes. Un matrimoni anglès viatja a Venècia per intentar superar la mort de la seva filla. A la ciutat italiana coneixen dues estranyes bessones d'edat avançada. Una de les germanes, cega i vident, els diu que pot veure la seva filla al seu costat. A partir d'aquí, els esdeveniments se succeeixen de forma tràgica.

1 comentari:

Carles Valls ha dit...

Felicitats pel teu blog! Sóc Carles de Printcolor, impremta digital de llibres, i et volem regalar la impressió del llibre del teu blog gratis. T’interessaria? La nostra web és: www.printcolorweb.com i si tens algun dubte ens pots escriure a: info@printcolor.es
Més informació de la promoció gratuita de llibre: http://www.printcolorweb.com/spa/item/exemple_promocional.html