dissabte, 27 de novembre del 2010

Big J's Burger Barcelona, cuina nord-americana

Reconec que en el viatge gastronòmic que estic fent amb la Laura, l'últim lloc que esperava visitar eren els Estats Units. Però la conversa va anar així:

"He pensat que hem recorregut molt de món amb les nostres papil·les gustatives, però hi ha un país on no hem gosat entrar fins ara: els Estats Units. Proposo doncs que ens treguem els prejudicis i fem un sopar americà altament calòric", va proposar la Laura. "Em sembla perfecte anar a menjar cuina nord-americana. Em poso a règim avui mateix!", va respondre en Ramon. I dit i fet, ens hem tret els nostres prejudicis sobre "fast-food" i "supersize me" i aquest vespre hem anat a sopar al Big J's Burger Barcelona.

Un restaurant ben interessant amb una decoració extreta de "Grease" o "Pulp Fiction". Hem pres uns snacks variats (aletes de pollastre, nuggets, jalapeños, varetes de formatge, anelles de ceba amb salsa barbacoa i mostassa dolça), unes hamburgueses de 100 g amb ceba, tomàquet i enciam (feia anys que no me'n menjava una!) i una Coke i una Budweisser per beure.

2 comentaris:

Aninia ha dit...

Quina decoració més xula!!! potser és la foto, que fa molta paxoca, però em fa gràcia!!

Hormiguica ha dit...

Que chulada de sitio no? Mira que me dan ganas de ir.

Es que en cuestión de música y moda a veces pienso que me equivoqué de época al nacer....