dijous, 26 de novembre del 2009

Restaurant Betawi, cuina indonèsia

Amb l'Eva i la Laura, aquest cop ens hem escapat a Indonèsia (Restaurant Betawi), en el nostre particular viatge gastronòmic.

Diuen que Indonèsia posseeix una de les cuines més interessants i variades d'Àsia, on els saltats en el wok i la salsa de soja xinesos comparteixen taula amb els curris hindús i els kebabs àrabs.

Hem demanat: assortit d'entrants (rotllets, broquetes de pollastres i salsa de cacauet, amanida d'ànec), I Fu Mi (tallarines cruixents saltats amb gambes i verdures), Chepchai (saltat de verdures i arròs) i ànec a les cinc espècies amb verdures saltades i arròs.

Un lloc acollidor i senzill. Molt recomanable.

2 comentaris:

albis ha dit...

Fa molt bona pinta, aquest lloc... el proposem per sopar dimecres o serà massa petit?

Eulàlia ha dit...

wow!

si et ve de gust visita el meu blog

www.ironicament.blogspot.com