Amb l'Eva i la Laura, aquest cop ens hem escapat a Indonèsia (Restaurant Betawi), en el nostre particular viatge gastronòmic.
Diuen que Indonèsia posseeix una de les cuines més interessants i variades d'Àsia, on els saltats en el wok i la salsa de soja xinesos comparteixen taula amb els curris hindús i els kebabs àrabs.
Hem demanat: assortit d'entrants (rotllets, broquetes de pollastres i salsa de cacauet, amanida d'ànec), I Fu Mi (tallarines cruixents saltats amb gambes i verdures), Chepchai (saltat de verdures i arròs) i ànec a les cinc espècies amb verdures saltades i arròs.
Un lloc acollidor i senzill. Molt recomanable.
Diuen que Indonèsia posseeix una de les cuines més interessants i variades d'Àsia, on els saltats en el wok i la salsa de soja xinesos comparteixen taula amb els curris hindús i els kebabs àrabs.
Hem demanat: assortit d'entrants (rotllets, broquetes de pollastres i salsa de cacauet, amanida d'ànec), I Fu Mi (tallarines cruixents saltats amb gambes i verdures), Chepchai (saltat de verdures i arròs) i ànec a les cinc espècies amb verdures saltades i arròs.
Un lloc acollidor i senzill. Molt recomanable.
2 comentaris:
Fa molt bona pinta, aquest lloc... el proposem per sopar dimecres o serà massa petit?
wow!
si et ve de gust visita el meu blog
www.ironicament.blogspot.com
Publica un comentari a l'entrada