diumenge, 8 de novembre del 2009

Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa és el millor exponent de paisatge volcànic que hi ha a la península amb una quarantena de cons volcànics i una variada vegetació amb alzinars, rouredes i fagedes d'excepcional valor paisatgístic.

Comencem aquesta ruta d'uns 10 km a l'àrea de Can Serra a dos quarts d'onze. Al costat es troba la Fageda de'n Jordà, un excepcional bosc de faigs. El regal de colors que ens ofereix la tardor és impressionant.



Travessem la fageda i arribem al volcà de Santa Margarida. Dins del seu ampli cràter circular es troba l'ermita romànica que dóna nom al volcà.


No gaire lluny es troba el volcà del Croscat. Durant anys va patir extraccions de materials volcànics que han deixat un tall impressionant.



Finalitzem l'excursió a un quart de tres de la tarda. Bona hora per anar a tastar la cuina volcànica de la regió.

5 comentaris:

greta ha dit...

Que bonito, tu lo estar quieto no se te da bien no? Y la mantita como la llevamos? De buen rollo.
un peto guapo

Lourdes ha dit...

ostres...jo vaig estar l'any passat un finde en una casa rural...i buffff va ser genial!!! tinc moooolt bons records!!!

VA BÉ SORTIR I RESPIRAR!!!

PETONETS

albis ha dit...

Em sembla que ja t'ho he comentat alguna vegada, però crec que la Garrotxa és una de les zones més boniques de Catalunya. Sobretot ara a la tardor, és espectacular.

Marisa Muñoz ha dit...

Es una zona preciosa. Estuve hace un par de veranos y disfruté muchísimo. El tema de los volcanes es... super-impactante.

Además de hacer una ruta por la fageda d'en jordà y el volcan del croscat, visitamos el museu dels volcans en Olot (muy recomendable, sobre todo si vas con niños).

Un saludo,
marisa *biznaga*

Anònim ha dit...

Hvala za intiresny Blog