dimarts, 4 d’agost del 2009

Los 4 Suyos, cuina peruana

En el nostre particular viatge gastronòmic, aquest cop la Laura i jo hem anat al Perú, al restaurant "Los 4 Suyos" (Ciceró, 9 - Barcelona). L'encontre de la cuina criolla amb l'espanyola i oriental (xina i japonesa) fan de la cuina peruana una de les més riques, originals i diverses del món. Personalment, a banda del ceviche, poca cosa més coneixia d'aquesta cuina.

Demanem una gerra de llimonada casera per beure i ens porten també un petit aperitiu: cancha (blat de moro fregit i salat). Tot seguit, arriben els plats que hem demanat: tamal (massa de blat de moro amb carn de porc embolicada en una fulla, cuinada al vapor i acompanyada d'un amanit de ceba tendra) i sebo de cordero (estofat de xai acompanyat d'arròs i yuca). De postres, demanem un púding de fruites. Tot deliciós.

A banda de la cuina, l'amabilitat de la noia que porta el restaurant ens fa pensar que hi tornarem. Us el recomano.

5 comentaris:

issa ha dit...

no he menjat mai cuina peruana. Tot serà començar...

albis ha dit...

Fa realment molt bona fila!

mkazumi ha dit...

la cuina peruana és la millor del món! Ají de gallina, papas a la huancaína, anticuchos... mmm!!! i de postres, suspiro de limeña i pie de limón. Se'm fa la boca aigua!

mkazumi ha dit...

i la inca cola, que no falti!

Anònim ha dit...

Hola! Fa cosa d'un any vaig començar a "festejar" amb una noia peruana i des de llavors ens estem dedicant a recórrer tots els restaurants de cuina peruana que trobem per Barcelona. Us he de dir que los 4 suyos és un dels nostres preferits i ja i hem estat unes quantes vegades.
Si voleu un suggeriment, l'últim diumenge de cada mes preparen "pachamanca", un deliciós plat de carns de diversos tipus cuites a la pedra. Amb una ració poden menjar-hi dues persones. I de postres us obsequiaran amb xupito d'anís per fer tirar la manduca cap avall.