dilluns, 1 de juny del 2009

GR-92: de Portbou a Cadaqués

El GR-92 és un sender de llarg recorregut que recorre tot el litoral català, des de Portbou fins a Ulldecona. Aquest cap de setmana hem recorregut les dues primeres etapes. Hem participat: Anna, Iolanda, Marta, Mònica, Montse, Albert, Xavi i jo.

Dissabte (Portbou-Llançà): Fem el trajecte en tren fins a Portbou. L'etapa d'avui és molt curta (9,220 km): ens ho prenem amb calma i comencem a caminar a quarts de dotze. Travessem Colera, la platja de Garbet i el Cap Ras. Arribem a Llançà a mitja tarda, després d'haver dinat a la platja amb bany inclòs. Dutxa a l'hotel i sopar. Elecció fàcil: a Llançà se celebren unes jornades gastronòmiques del peix de palangre!




Diumenge (Llançà-Cadaqués): Després del tastet d'ahir, l'etapa d'avui és més llarga (18,610 km). Sortim de Llançà i anem seguint el camí de ronda, a primera línia de costa, fins el Port de la Selva. Llavors, el camí es dirigeix cap a l'interior pujant a les parts altes del massís del Cap de Creus. Tot seguit, una bona baixada ens condueix directament a Cadaqués. Hotel i sopar.




Dilluns (Cadaqués... i tornada!): L'autobús que ens durà a Figueres surt a quarts de tres de la tarda, amb el que tenim temps per visitar Cadaqués i fer una suau caminada fins a l'illa de Port-Lligat. Un cop a Figueres, dinem i agafem el tren fins a Girona i Barcelona.



Tres dies ben macos: bona caminada, bons banys, bon menjar i bons companys.

4 comentaris:

mkazumi ha dit...

suau pujada, diu... si fa una pujada de la ostia! Jo hi vaig amb moto jajaja
Vau anar fins l'illa? Jo em pensava que el paio que t'hi porta només hi és a l'estiu... És clar que potser ja ha començat la temporada
Mola molt anar a l'illa, sembla un altre món!

albis ha dit...

Què bonic, Ramon, jo d'aquí poc aniré a passar uns dies per allà, m'apunto l'excursió, però no sé si ka faré sencera, jejeje.

Kiss.

issa ha dit...

Tinc que fer aquesta excursió caminant... sempre hi he anat amb cotxe. Però m'agrada molt i val la pena fer-ho, oi?

Pedraforca ha dit...

Ramon !!!! i el guia oficial del GR ???? no m'has dit res, molt maco, molt maco...