diumenge, 19 d’abril de 2009

Callos a la Merche

"Com que sé que t'agraden, au, té".

Divendres al matí, la Merche em va portat una carmanyola amb tripa. Aquest migdia me l'he menjada acompanyada d'una amanida i d'una bona ampolla de vi negre. Tot seguit la recepta...

Fer un sofregit de tomàquet i ceba i, quan està gairebé fet, afegir xoriç i pernil ibèric a daus. Llorer, bitxo i una copa de vi blanc sec. Deixar reduir el vi. Afegir la tripa (comprada neta i bullida a la carnisseria). Cobrir amb aigua, i deixar bullir a foc baix-mig una mitja hora. Durant la cocció, controlar nivell d'aigua, remenar de tant en tant i rectificar de sal i pebre negre.

Estaven de mort, noia.

2 comentaris:

Pedraforca ha dit...

Hummmmmm....
Gràcies per avisar !!! a mi també m'agraden !!!!

ramon ha dit...

Tururut, Pedraforca!
Me'ls vaig fotre amb una ampolla de vi, i directe al sofà amb el cap emboirat!