diumenge, 1 de març del 2009

Vicky Cristina Barcelona, de Woody Allen

Ja fa un temps, la Mònica i jo comentàvem d'anar a veure l'última pel·lícula de Woody Allen, "Vicky Cristina Barcelona" (Estats Units, 2008), i aquesta tarda hi hem anat.

Dues joves nord-americanes, Vicky (Rebecca Hall) i Cristina (Scarlett Johansson) arriben a Barcelona; la primera per realitzar un màster sobre cultura catalana, i la segona per evadir-se de la seva vida a Nova York. A Barcelona, es veuen immerses en una sèrie d'embolics amorosos poc convencionals amb Juan Antonio (Javier Bardem), un carismàtic pintor, que segueix mantenint la seva relació amb María Elena (Penélope Cruz), la seva temperamental exdona.

Allen torna a donar la seva visió particular de les relacions de parella. Al principi, se centra excessivament en la ciutat de Barcelona, d'una forma que sembla més un vídeo promocional. No m'ha agradat gens aquest fet, i hagués preferit que la ciutat s'integrés en la pel·lícula. Tot seguit, però, ja se centra en l'argument i els personatges, presentant dues amigues amb visions oposades sobre l'amor i les relacions. Llavors la pel·lícula millora.

4 comentaris:

cybernekanekane ha dit...

Hola, te ví ayer en España Directo, jeejejejeje, qué ilu me hace cada vez que sale algo de las quedadas en la tele. He puesto el link del video en mi blog, por si aún no lo habéis buscado por ahí. Un besote, muakkkkkkkkkkkkkkk

Prunila ha dit...

l'he de veure!!! i ... encara no he vist el vídeo, sort que vaig arribat tard ufff! petons :)

Lourdes ha dit...

Jo encara no he vist la pel.li...dec ser de les poquíssimes...haviam si aquest finde la veig!!!

Segur que la meva mare estaria encantada amb tu ;)

Anònim ha dit...

¿A España directo?
Ramon, ja m'ho explicaràs..,
Xavi