divendres, 13 de març del 2009

Pollastre rostit amb prunes i pinyons

Aquest vespre venen uns amics a sopar i he aprofitat per cuinar un dels plats típics de la cuina de casa nostra: pollastre rostit amb prunes i pinyons.

Ingredients (6 persones): 2 pollastres tallats a vuitens, 1 cabeça d'alls, 12 cebetes petites, conyac, 200 g prunes, 200 g orellanes, 100 g pinyons, romaní, oli d'oliva, sal i pebre.

Preparació: Salempebrem el pollastre ben net (jo li trec la pell i el greix) i, en una cassola, s'enrosseix amb un bon raig d'oli. Afegim les cebetes pelades i els alls sense pelar, i es cou a foc lent una estona. Tot seguit, afegim els pinyons i un bon raig de conyac. Deixem reduir uns 5 minuts. Afegim les prunes, les orellanes i una mica de romaní. Rectifiquem de sal i pebre. Mig cobrim el pollastre amb aigua, tapem i deixem coure a foc lent durant uns 45 minuts.

No és gens difícil i queda força bo.

5 comentaris:

Lourdes ha dit...

la veritat és que té una pinta EXCEL.LENT!!!!
FELICITATS CUINER!!

Pedraforca ha dit...

Hummm.....
Sento el flaire del pollastre rostit. El proper dia que anem a casa teva a veure el Barça, i ens facis un simple entrepà, exigirem un pollastre rostit !!!!
Bon Profit...

Anònim ha dit...

molt bon sopar, ramon
al final fins i tot ens vam creure que era pollastre....
xavi

Anònim ha dit...

Un sopar exquisit en molt bona companyia.
Ramon ets una joia.
Mònica

ramon ha dit...

Veieu com no cal anar al Vietnam per menjar gos! Amb quatre prunes passa per pollastre!