diumenge, 14 de desembre del 2008

Risotto de verdures


...o com buidar de restes de verdures el frigorífic!

En primer lloc, fer un sofregit de ceba i les verdures que tingueu (carxofa, pebrot vermell, pebrot verd, carbassó, mongeta tendra, porro...). Tot seguit, afegir l'arròs, sal, pebre negre i pebre vermell. Sofregir una mica. Afegir els pèsols. Abocar el brou de verdures calent (doble volum que el d'arròs). Abans que l'arròs es begui tot el brou, afegir el formatge ratllat, i acabar la cocció al gratinador del forn.

Senzill i deliciós.

3 comentaris:

albis ha dit...

Té una pinta deliciosa! Ara el oses en un tupper i fem demà una "merienda-cena" de nassos.

Belen ha dit...

molt bé ramon però.... i la bufanda?
va noi que amb aquest fred que fa t'anirà bé!!
petons

Lua ha dit...

osti ramón, que "apanyat" que ets!!!
Fa molt bona pinta!!!
Això, això! en un tupper i et direm si t'ha quedat bo o no!! ;)