dimecres, 31 de desembre del 2008

Pastís de pernil dolç i formatge

Aquesta tarda he preparat un parell de pastissos de pernil dolç i formatge per al sopar d'aquest vespre a casa de la Yola.

Untem un motlle rectangular i alt amb mantega. Folrem el motlle amb llenques de pernil dolç, de forma que sobresurtin del motlle. Batem tres ous i una mica de llet. Posem una base de pa de motlle (sense crosta i sucat amb l'ou batut), pernil dolç i tranchettes. Fem dos pisos més, acabant amb una capa de pa de motlle sucat amb ou batut. Emboliquem amb les llenques de pernil dolç que sobresurten del motlle. Pintem amb ou batut sobrant.

Tapem amb paper de plata perquè no es cremi, i ho posem al forn: uns 45 minuts a 180º. Traiem el pastís del motlle i el posem en una safata de servir.

Aprofito aquest últim post de l'any per desitjar-vos un fantàstic any 2009.

5 comentaris:

Belen ha dit...

bon any nou Ramon!
Felicitat, salut i molta llana!

petons

Prunila ha dit...

Bon Any Ramon, molta llum i Amor per el 2.009!!!
La nova portada montserratina T'ha quedat molt bé, encara que me recorda una mica les escultures de la Louise Bourgeois. Petons!!!

ramon ha dit...

Ai, Pruni. Finalment m'he decidit per aquesta foto de l'sky-line de BCN.

Nutsue ha dit...

Bon any Ramon! que cuinetes que et veig!

Anònim ha dit...

Hola Ramon soc l'Ester de Cabanillas i avui provera de fer el teu pastis de formatge i pernil dolç, veurem els resultats.Aprofito per saludrte i donrte un grand petò.