divendres, 10 d’octubre de 2008

Tabulé

Un plat fàcil, barat i sa, és el tabulé, una amanida pròpia de l'Orient Mitjà. L'he preparat, aprofitant que venen uns amics a sopar, acompanyant una amanida de rúccula i carxofes, uns xampinyons al forn i un assortit d'ibèrics, formatge i fuà.

Ingredients: cuscús, menta, ceba, cogombre, pebrot vermell, pebrot verd, tomàquet, olives negres, blat de moro, oli d'oliva verge, suc de llimona.

Posem dins un bol, tot ben tallat, el cogombre, el pebrot vermell i el verd, el tomàquet ratllat, la ceba, la menta, el blat de moro, les olives i el cuscús. Ho barregem tot bé i amanim amb oli d'oliva verge i una mica de llimona. Reservem tapat a la nevera i, de tant en tant, anem remenant.

(PS: N'he preparat tant que tindré cuscús tota la setmana!)

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja sé on podrè anar a menjar quan no tingui ganes de cuinar!!!!
Mònica.

Nutsue ha dit...

Quina bona pinta! tens un munt de cops amagats!

ramon ha dit...

Doncs sereu molt benvingudes!!!

albis ha dit...

A mí aques plat encanta, el prepara el meu pare molt sovint i me'n llepo els dits.

No sé si ho sabies, però és molt comú posar-hi també unes fulles de menta fresca, que fa que estigui encara més bó!

ramon ha dit...

Es pot posar orenga, comí, julivert... però la menta fresca és obligatòria! Jo, de fet, li vaig posar.