divendres, 31 d’octubre del 2008

The ring, de Gore Verbinski

"The Ring" és una pel·lícula de terror nord-americana de l'any 2002, la qual constitueix un remake de la pel·lícula de terror japonesa "Ringu" (1998).

Rachel Keller (Naomi Watts) és una periodista que decideix cobrir la notícia de la misteriosa mort de la seva neboda i de tres amics seus, que han mort el mateix dia a les deu del vespre.

A la recerca de pistes troba, a l'habitació de la seva neboda, algunes fotografies de la cabana on els quatre amics havien estat set dies abans de morir. Rachel descobreix on és la cabana on hi troba un estrany video. Decideix veure'l i, al moment, rep una misteriosa trucada dient-li que li queden 7 dies de vida. Llavors ella i el seu ex-marit, amb l'esperança de trencar el malefici, comencen una recerca i troben uns estranys fets de la vida d'Anna Morgan i de la seva filla, Samara Morgan.

2 comentaris:

albis ha dit...

"La señal" nordamericana no té res a fer contra la versió original japonesa.

Per a mi, aquesta última és autèntic terror psicològic, mentre quel'adaptació "hollywoodense" és el mateix però mal fet i posant els típics elements de les seves pelis de terror: nens que veuen morts, molts efectes especials etc.

Si no has vist l'original, ¡ja trigues a fer-ho! Per a mi és la segona pel·lícula més terrorífica.

Petons!

ramon ha dit...

Tens tota la raó, Albis. El mateix passa amb "La Maldición", on la versió nord-americana no supera la japonesa.