diumenge, 1 de juny del 2008

Lars y una chica de verdad, de Craig Gillespie

Aprofitant que la setmana vinent la Isabel té examen oral d'anglès, hem quedat aquesta tarda per practicar i veure una pel·lícula en versió original als cinemes Icària.

"Lars y una chica de verdad" (EUA, 2007) és una d'aquelles perles que ens regala de tant en tant el cinema independent nord-americà. A l'igual que Juno, una altra pel·lícula independent i de la que vaig escriure un post no fa pas gaire, és també un drama disfressat de comèdia i amb tocs realment surrealistes.

Lars (Ryan Gosling) és un jove terriblement tímid que viu amb el seu germà i la seva cunyada en un petit poble. Un dia Lars porta a casa la que ell considera que és la dona dels seus somnis, però resulta ser una nina sexual comprada per internet tot i que ell la considera com una dona real. Això preocupa a la seva família i en un intent d'entendre què està passant es posen en contacte amb una doctora que els aconsella de dur-li la corrent i de participar de la fantasia de Lars, tot i que això hagi d'implicar a tot el poble.

És una pel·lícula que us la recomano i, malgrat alguns moments hilarants, té poc de comèdia i molt de sentiments i soledat.