dissabte, 21 de juny del 2008

Gaspatxo

Aprofitant que avui ha entrat l'estiu amb molta calor, he preparat gaspatxo. Sa i refrescant, m'agrada tenir-ne fet a la nevera. Aquest senzill plat admet moltes variants.

Ingredients: 6 tomàquets, 1 pebrot verd, 1 pebrot vermell, 1 dent d'all, 1 ceba, 1 cogombre, sal, oli, vinagre, pa sec o torrades.

Preparació: Es trituren tots els ingredients amb el braç elèctric. El vinagre, a gust, s'afegeix xopant el pa sec. Servir fred, acompanyat de daus de les verdures o de pa fregit.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola!
T'escric aquest post per fer-te saber que hem inclòs un enllaç del teu bloc a Olleta de Verdures.
Com volem tenir el teu vist-i-plau, si creus que l'hem de treure ens ho dius i ho fem, val?