diumenge, 13 d’abril del 2008

Centre de Recuperació d'Animals Marins

Tenim el bon costum, amb els companys de carrera, de trobar-nos un cop a l'any per fer una activitat cultural i un dinar. Som una bona colla (aquest cop, 34!). Aquest any em tocava a mi la seva organització.

A les 12 del matí ens hem trobat al "Centre de Recuperació d'Animals Marins" (Premià de Mar), on ens han fet una visita guiada d'una hora i mitja. La Meritxell, una de les educadores, ens ha ensenyat les instal·lacions i ens ha explicat la història del centre i les accions que realitzen, a més de les ambulàncies, la piscina d'aïllament de dofins, els animals en recuperació i què fer en cas de trobar un dofí ferit o desorientat. La part final de la visita consta d'una exposició que serveix per prendre consciència de les causes de regressió dels animals dels nostres mars en perill d'extinció.




Un cop acabada la visita, hem anat a dinar al restaurant "El racó de Can Feliu" (Vilassar de Dalt). El menú constava d'un pica-pica i un segon a escollir. Els nens han menjat un típic menú infantil. Hem dinat en una carpa al costat del jardí. Molt ben atesos i en un lloc molt acollidor.