dilluns, 22 d’octubre del 2007

INADMISSIBLE!

Un grup d'humoristes d'aquest país ha signat un manifest en què diuen: "Volem anunciar públicament la nostra retirada dels escenaris. És impossible competir amb Foment, Renfe i Adif. El seu humor és insuperable i ens deixa sense cap opció per poder continuar exercint la nostra professió. És millor reconèixer la derrota i plegar". Visca el cinisme.

Però ara seriosament: el que passa a RENFE-Catalunya és totalment INADMISSIBLE. INADMISSIBLE per l'absoluta manca de planificació i la immensa barroeria dels que ens governen des de Madrid. INADMISSIBLE pels greus perjudicis que la ineficiència dels responsables de les obres provoca i provocarà als ciutadans. INADMISSIBLE perquè el govern del país no posa Catalunya per sobre del PSOE i exigeix que la inútil de la ministra plegui d'una vegada. INADMISSIBLE per la mort de 12 treballadors per culpa de les presses. INADMISSIBLE per haver posat en risc la vida dels viatgers. INADMISSIBLE per inutilitzar també el servei exemplar dels FGC. INADMISSIBLE per...

Penseu que deixarien que aquest desgavell passés a la "Villa y Corte"? Bé, com diu la inútil, a tots els que heu d'agafar el tren aquests dies, "que se lo tomen con sentido del humor".